Tramuntanya, guias acompañante de montaña

Tramuntanya, Guies de muntanya Andorra

L’empresa:

Petita empresa de senderisme i activitats d’aventura situada al principat d’Andorra, el nostre objectiu es de promoure les activitats de muntanya i descoberta de la natura de forma convival (petit grup) i amb total respecte del medi ambient.

Els guies acompanyants son tots diplomats de nivell europeu (UIMLA) amb un excel•lent coneixement de les muntanyes d’Andorra i del Pirineu.
I per mes fluïdesa de comunicació, son tots multi-lingual (català, francès , angles, castellà).

Qui som ?

Pascal Ancion: Guia acompanyant de muntanya diplomat d’estat a França des de 1995, guia de BTT soc també monitor d’esquí alpí. Estic apassionat per l’ús de les tècniques primitives (neolític, civilització autòctona nord americana i inuit). Organitzo també formació de de supervivència.

Una passejada per la muntanya, es una font inesgotable de temes sobre el passat i el present.

Que oferim ?

Senderisme: flora, fauna, utilització de les plantes de muntanya, geologia, patrimoni natural i historic.

Raquetes de neu: Descoberta de la muntanya hivernal, construcció d’Iglú, fauna.

BTT: Itineraris per Andorra, la Seu d’Urgell i Cerdanya. Però, també grans itineraris com la Cavalls del Vent BTT , La “Grande traversée de l’Ariége ou de l’Hérault” a França.

Trekking: Per el Pirineu, Alps i mes; a peu o amb BTT.

Formacions: Fem formacions en Nivologia, detecció de víctimes d’allau (ARVA), Orientació tradicional (mapa i brúixola), curset de supervivència conjuntament amb el “Centre d’étude et d’enseignements des techniques de survie” de França.

Organització de sojorn: Organitzem estàncies amb hotel i activitats a la carta per particulars i empreses amb els nostres col•laboradors.(vies ferrades, barranquisme etc...)

Logística: Disposem de una furgoneta de 9 places amb un remolc per 8 bicicletes per els desplaçaments.

El + de l’empresa:
Treballem seguin “ le code déontologique des accompagnateurs en montagne”. Les excursions es desenvolupen amb grups reduïts (maxím 12 pax.) Adaptem o modifiquem les sortides en funció de les demandes i del nivell del públic.
Donem prioritat a la qualitat de servei per fer de la seva estància un record inoblidable.

Per contactar-nos:

Pascal Ancion
Urb. Les costes de Giberga, Xalet 9
AD400 L’Aldosa
Principat d’Andorra
Tel: +(376)342 850
pascal.ancion@andorra.ad
www.tramuntanya.wordpress.com